Eten op zeer hoog niveau voor een uiterst redelijke prijs in een ontspannen, informele sfeer. Dat is kort samengevat de missie van Restaurant ANNA.

Menukaart

Diner menu Anna
4 gangen 47,50
5 gangen 55,-

Wijnarrangement
4 glazen 27,50
5 glazen 34,50

Proeverij menu
8 gangen 65,00
(beschikbaar tot 20:30)

Menu

Octopus – Hollandse garnalen – sinaasappel – grapefruit – gepofte tomaat – cantaloupe – venkel – zoet-zure komkommer

Rog – limoenolie – creme van artisjok – baby artisjok – rucola

Zwezerikbeignets – rode kool – zoete aardappel – rodewijnsaus – schapenyoghurt

Kalfslonghaas – tuinbonen – doperwten – asperges – morillesjus – truffelaardappel

Kokos – passievruchtmousse – mango – kiwi – pandanijs

Anna Burger – 17,50

relish – uienringen – cheddar – brioche – eendenlever – kropsla – spek – aardappelsalade – cerisetomaat – ketchup

À la carte

Voorgerechten

Aardappelsoep15,- – aardappel blini - zwarte olijven ijs - parmezaanse kaas - olijfolie (vegetarisch)

Pompoen soorten van de bbq15,50 – vinaigrette - paddenstoelen - Amsterdamse feta kaas - wortel (vegetarisch)

Tonijntartaar16,50 – wit-zwart sesamzaad - wasabi roomkaas - sojadressing

Spring roll gevuld met filet american16,50 - bolgnese - parels van tomaat - basilicum in tempura

Gekonfijte zalm16,50 – ponzu - bosui - spring roll - harissakwark

Spies van sereh17,50 – soft shell crab - zoet-zure rettich - paksoi - papaya

Truffelrisotto17,50 – kalfswang - gepocheerd ei - schuim van bospaddenstoelen

Truffelrisotto17,50 – gepocheerd ei - schuim van bospaddenstoelen (vegetarisch)

Tarte Tatin van peer20,- – gebakken eendenlever - witlof - eendenlever mousse - noten crunch

Hoofdgerechten

Gebakken coquilles22,50 – bloemkool - truffel - gerookte spek - aardappel kaantjes

Kalfsribeye van de rotissoire22,50 – szechuanhoning - polenta - paddenstoelen - jonge spinazie - ui - limoenboter

Eendenborst22,50 – mini hotdog - pastinaak - mango - witlof - mosterd - krokante uitjes - zuurkool

Op de huid gebakken kabeljauw23,- - couscous van bloemkool - curry - pasta - sprot - bouillabaisse

Lamskotelet24,50 - wonton - nage - peulen - groene asperges - kruidenbouquet

Kreeft24,50 – tuinbonen - doperwten - portobello - soubise - ravioli met biet

Zwezerikbeignets24,50 – - rodekool - zoete aardappel - rodewijnsaus - schapenyoghurt

Nagerechten

Kaas11,50 – brood - compot

Vlaflip12,50 - creme patisserie - volle yoghurt - rood fruit - vanilleijs

Limoentartelette12,50 - meringue - framboos - honingsorbet

Kersenclafoutis12,50 - kersen - verveinesorbet

Kokos12,50 - passievruchtmousse - mango - kiwi - pandanijs

Chocolade bombe12,50 - vanille panna cotta - chocolade batons - sinaasappel cointreausaus

Tarte Tatin van appel13,50 - karamelsaus - amandel - Tahiti vanille ijs

Mousserende wijnen glas fles

Brouette Prestige,32,505,5 Blanc de Blanc, Brut, Bordeaux, Frankrijk

Champagne Lacourte-Godbillon,60,-10,- Brut, Premier cru, Frankrijk

Witte wijnen

Dr. Burklin-Wolf,25,-5,- Riesling, Trocken, Pfalz, Duitsland, 2014

Bornos,25,-5,- Verdejo, Spanje, 2014

Stadt Krems,25,-5,- Gruner Veltliner, Oostenrijk, 2014

Petit Bourgois,27,505,50 Sauvignon Blanc, Frankrijk, 2013

Greywacke,40,-8,- Sauvignon Blanc, Marlborough, Nieuw-Zeeland, 2013

Hoddles Creek Estate,40,-8,- Chardonnay, Yarra Valley, Australië, 2014

Pierre-Yves Colin-Morey,45,-9,- Bourgogne, Frankrijk, 2012

Rose

Château Ollieux Romanis,30,-6,- Cuvée Classique, Corbières, Frankrijk, 2014

Nieuwe wereld wit

Casa Marin,27,50 Sauvignon Blanc, Cartagena, Chili, 2015

Tim Adams,40,- Semillon, Clare Valley, Australië, 2012

Millton,40,- Viognier, Riverpoint Vineyard, Gisborne, Nieuw-Zeeland, 2012

Cullen,55,- Sauvignon Blanc- Semillon, Margaret River, Australië, 2011

Dog Point,60,- Chardonnay, Marlborough, Nieuw-Zeeland, 2010

Dog Point,60,- Sauvignon Blanc, Section 94, Marlborough, Nieuw-Zeeland, 2012

Shaw and Smith M3,70,- Chardonnay, Adelaide Hills, Australië, 2012

Oude wereld wit

Regueiro,23,- Alvarinho, Trajadura, Vinho Verde, Portugal, 2013

Cirò Classico Bianco,25,- Greco, Calabria, D.O.C., Librandi, Italië, 2014

Arnaud Gaujal,30,- Picpoul de Pinet, Cuvée des Comtesses, Frankrijk, 2014

Domaine Schoffit,32,50 Silvaner, Elzas, Frankrijk, 2013

Château Reynon,40,- Bordeaux, Frankrijk, 2010

Château Paul Blanc,40,- Costières de Nimes, Frankrijk, 2013

Feudi di San Gregorio,40,- Greco Di Tufo, Campania, Italië, 2014

Don Olegario,40,- Albariño, Rias Baixas, Spanje, 2013

Van Volxem,45,- Schiefer, Riesling, Saar, Duitsland, 2013

Château Ollieux Romanis,48,- “Cuvée Prestige”, Corbières, Frankrijk, 2012

Claude Riffault,50,- Sancerre, Les Denisottes, Loire, Frankrijk, 2013

Damien & Romain Bouchard,63,- Chablis 1er Cru Montée de Tonnerre, Bourgogne, Frankrijk, 2011

François Cotat,70,- Sancerre, Chavignol, Les Monts Damnés, Loire, Frankrijk, 2011

Pierre-Yves Colin-Morey,75,- Saint-Aubin, Le Banc, Bourgogne, Frankrijk, 2012

Domaine Bernard-Bonin,80,- Meursault, Les Tillets, Bourgogne, Frankrijk, 2012

Rode wijnen glas fles

Birgit Braunstein,30,-6,- Blaufränkisch, Burgenland, Oostenrijk, 2012

Chateau Le Calvaire Bordeaux Supérieur,30,-6,- Frankrijk, 2009

Château Pégau,35,-7,- Côtes Du Rhône Villages, Frankrijk, 2012

Allegrini,35,-7,- Valpolicella Classico, Veneto, Italie, 2014

Gran Marius,35,-7,- Monastrell, Tempranillo, Syrah, Grenacha, Almansa, Spanje, 2010

Mount Pleasant Philip Shiraz,40,-8,- Hunter Valley, Australië, 2009

Domaine Remoriquet,40,-8,- Bourgogne, Frankrijk, 2012

Tim Adams,40,-8,- The Fergus, Clare Valley, Australië, 2009

Nieuwe wereld rood

El Grano,25,- Carménère, Central Valley, Chilli, 2013

Altocedro,33,- Tempranillo, Mendoza, Argentinië, 2012

Diemersfontijn,35,- Pinotage, Wellington, Zuid-Afrika, 2013

Stonier,45,- Pinot Noir, Mornington Peninsula, Australië, 2012

Head Wines,50,- 'Head Red', Shiraz, Barossa Valley, Australië, 2012

Teusner “Joshua”,60,- Barossa Valley, Australië, 2012

Oude wereld rood

Trigaio,23,- Feudi di San Gregorio, Campania, Italië, 2012

Cirò Classico Rosso,25,- Gaglioppo, Calabria, D.O.C., Librandi, Italië, 2013

La Coudraye,35,- Yannick Amirault, Bourgueil, Frankrijk, 2013

Fontanafredda,35,- Barbera d’Alba, Raimonda, Italië, 2013

Barone Ricasoli,35,- Chianti, Italië, 2013

Duca San Felice Riserva,37,- Ciro Rosso, Calabria, D.O.C., Italië, 2011

San Rocco,37,- Valpolicella Ripasso, Veneto, Italië, 2012

Knipser,40,- Blauer Spätburgunder, Trocken, Pfalz, Duitsland, 2011

Poliziano,42,- Morellino di Scanzano, Toscane, Italië, 2012

Domaine Yves Cuilleron,42,- Shirah, Signé, Rhodaniènnes, Rhône, Frankrijk, 2011

Coudert,45,- Clos de la Roilette, Fleurie, Cuvée Tardive, Beaujolais, Frankrijk, 2013

Damana Crianza,48,- Ribera Del Duero, Spanje, 2010

Château Barrail Du Blanc,52,- Saint-Emilion, Grand Cru, Bordeaux, Frankrijk, 2011

Ondalán,52,- 100 abades, Rioja, Spanje, 2009

Clos Floridene,57,- Graves, Bordeaux, Frankrijk, 2012

Feudi Di san Gregorio,60,- Taurasi, Campania, Italie, 2010

Fontanafredda,80,- Barolo, Serralunga d’Alba, Piëmonte, Italië, 2010

Contact

Restaurant Anna is geopend van maandag t/m zaterdag van 18:00 tot 24:00 uur, de keuken is geopend tot 22:30 uur.

telefonisch: 020 428 1111
reserveren@restaurantanna.nl

Reserveren

U kunt bij restaurant Anna met groepjes vanaf 10 personen ook terecht voor lunch, voor meer informatie belt u met nummer 020 428 1111 of mail naar reserveren@restaurantanna.nl

Na het online reserveren is uw reservering definitief, u krijgt automatisch een bevestigingsmail. In de praktijk blijkt dat sommige mailservers dergelijk automatisch gegenereerd bericht in de spambox doen belanden, check uw spambox bij niet ontvangen bevestiging!