Eten op zeer hoog niveau voor een uiterst redelijke prijs in een ontspannen, informele sfeer. Dat is kort samengevat de missie van Restaurant ANNA.

Menukaart

Diner menu Anna
4 gangen 47,50
5 gangen 55,-

Wijnarrangement
4 glazen 27,50
5 glazen 34,50

Proeverij menu
8 gangen 65,00
(beschikbaar tot 20:30)

Menu

Albacore tonijn – cantaloupe – granaatappel – geitenkaas – zwarte olijven ijs

Langoustine – antiboise – komkommer – venkel – schapenyoghurt

Krokant buikspek – palmsuiker – lychee – ui (5de gang)

Kalfssukade – Lardo di Colonnata – kalfsmuis – groene asperge – witte aubergine – polenta

Aardbeien bavarois – aardbeien – mint – champagnesorbet

À la carte

Voorgerechten

Zalm16,- – yoghurt – lavendel – kaviaar van biet – brioche – gele en roze biet – venkel

Gnocchi16,50 – boerenkaas – artisjokbodem – kruidentuin (vegetarisch)

Tonijntartaar16,50 – wit-zwart sesamzaad – wasabi roomkaas – sojadressing

Spare rib16,50 – noten – tomatenchutney – knoflook – aardappelschuim

Octopus17,- – mini paprika – krabsalade – groene asperge

Burrata17,50 – avocado – cherrytomaat – basilicumolie – balsamico (vegetarisch)

Kabeljauw17,50 – gepocheerd kwartelei – radijs – langoustine – aardappelpopcorn

Truffelrisotto17,50 – kalfswang – gepocheerd ei – schuim van bospaddenstoelen

Truffelrisotto17,50 – gepocheerd ei – schuim van bospaddenstoelen (vegetarisch)

Langoustine18,- – antiboise – komkommer – venkel – schapenyoghurt

Hoofdgerechten

Zeeduivelwang18,50 - bokchoy - sambal - noedelsalade - yuzu - rettich

Iberico lamsnek22,- - maïs - kruidenboter - zoete aardappel - appel - merguez

Ossenstaart22,- - zoet-zure groenten - eendenlever - polenta - knoflook

Makreel22,50 - gamba - kokos - mango - little gem - umeboshi - koriander

Piepkuiken24,- - bitterbal nier - couscous - bospeen - Madeira - sinaasappel

Corvina24,- - ratatouille - schelvislever - kaviaar - ansjovis - paprika

Kalfssukade25,- - Lardo di Colonnata - kalfsmuis - groene asperge - witte aubergine - polenta

Ossenhaas26,- - andijvie - spek - mergpijpje - rode wijn - dikke friet - ui

Nagerechten

Komkommerbavarois12,50 - zoet-zure komkommer - granite gin tonic - grapefruit - granny smith sorbet

Aardbeien bavarois11,50 - aardbeien - mint - champagnesorbet

Kruidnagel pana cotta12,50 - gegrilde ananas - passievrucht - steranijs ijs

Hazelnootmousse12,50 hazelnoot - marshmellow - calamansi - tonkaboon - sinaasappelsorbet

Gevulde chocoladekop12,50 - hopjes mousse - witte chocolade - kardemom - financier – koffiesiroop – mascarpone ijs

Tarte Tatin van appel13,50 - karamelsaus - amandel - Tahiti vanille ijs

Kaas11,50 - brood - compôte

Mousserende wijnen

Brouette Prestige,32,506,- Blanc de Blanc, Brut, Bordeaux, Frankrijk

Champagne Lacourte-Godbillon,66,-11,- Brut, Premier cru, Frankrijk

Witte wijnen

Cirò Classico Bianco,21,-4,20 Greco, Calabria, D.O.C., Librandi, Italië, 2014

Umani ronchi,25,-5,- Verdicchio, Marche, Italië, 2013

Dr. Burklin-Wolf,25,-5,- Riesling, Trocken, Pfalz, Duitsland, 2014

Les Tannes,25,- Chardonnay, Pays d'Oc, Frankrijk, 2013

Stadt Krems,25,-5,- Gruner Veltliner, Oostenrijk, 2014

Henri Marionnet,27,505,50 Sauvignon Blanc, Touraine, Frankrijk, 2012

Domaine Schoffit,32,506,50 Silvaner, Elzas, Frankrijk, 2013

Greywacke,40,-8,- Sauvignon Blanc, Marlborough, Nieuw-Zeeland, 2013

Rosé

Les Ollieux,25,-5,- Capucine, Pays d'Oc, Frankrijk, 2013

Nieuwe wereld wit

Tim Adams,40,- Semillon, Clare Valley, Australië, 2012

Millton,40,- Viognier, Riverpoint Vineyard, Gisborne, Nieuw-Zeeland, 2012

Cullen,55,- Sauvignon Blanc- Semillon, Margaret River, Australië, 2011

Dog Point,60,- Chardonnay, Marlborough, Nieuw-Zeeland, 2010

Dog Point,60,- Sauvignon Blanc, Section 94, Marlborough, Nieuw-Zeeland, 2012

Shaw and Smith M3,70,- Chardonnay, Adelaide Hills, Australië, 2012

Oude wereld wit

Regueiro,23,- Alvarinho, Trajadura, Vinho Verde, Portugal, 2013

Tiefenbrunner, "Anna",37,- Pinot Bianco, Alto Adige, D.O.C., Italië, 2013

Château Reynon,40,- Bordeaux, Frankrijk, 2010

Don Olegario,40,- Albariño, Rias Baixas, Spanje, 2013

Van Volxem,45,- Schiefer, Riesling, Saar, Duitsland, 2013

Pouilly Fumé La Renardiere,45,- Bouchié- Chatellier, Loire, Frankrijk, 2013

Pierre-Yves Colin-Morey,48,- Bourgogne, Frankrijk, 2012

Château Ollieux Romanis,48,- “Cuvée Prestige”, Corbières, Frankrijk, 2012

Claude Riffault,50,- Sancerre, Les Denisottes, Loire, Frankrijk, 2013

Le vigne di Zamo,55,- Pinot Grigio, Colli Orientali del Friuli, Italië, 2013

Chablis 1er Cru Montée de Tonnerre,63,- Damien & Romain Bouchard, Bourgogne, Frankrijk, 2011

François Cotat,70,- Sancerre, Chavignol, Les Monts Damnés, Loire, Frankrijk, 2011

Pierre-Yves Colin-Morey,75,- Saint-Aubin, Le Banc, Bourgogne, Frankrijk, 2012

Domaine Bernard-Bonin,80,- Meursault, Les Tillets, Bourgogne, Frankrijk, 2012

Rode wijnen

Cirò Classico Rosso,25,-5,- Gaglioppo, Calabria, D.O.C., Librandi, Italië, 2013

Chateau Malijay,30,-6,- Grenache- Syrah, Côtes Du Rhône, Frankrijk, 2012

Birgit Braunstein,30,-6,- Blaufränkisch, Burgenland, Oostenrijk, 2012

Château Le Calvaire Bordeaux Supéreur,30,-6,- Frankrijk, 2009

Barone Ricasoli,35,-7,- Chianti, Italië, 2013

Domaine Remoriquet,40,-8,- Bourgogne, Frankrijk, 2012

Tim Adams,40,-8,- The Fergus, Clare Valley, Australië, 2009

Nieuwe wereld rood

El Grano, 25,- Carménère, Central Valley, Chilli, 2013

Altocedro,33,- Tempranillo, Mendoza, Argentinië, 2012

Diemersfontijn,35,- Pinotage, Wellington, Zuid-Afrika, 2013

Majella,35,- The Musician, Coonawarra, Australië, 2011

Stonier,45,- Mornington Peninsula, Pinot Noir, Australië, 2012

Head Wines, 'Head Red',50,- Shiraz, Barossa Valley, Australië, 2012,

Teusner "Joshua",60,- Barossa Valley, Australië, 2012

Oude wereld rood

Trigaio,23,- Feudi di San Gregorio, Campania, Italië, 2012

Menhir,24,- Negroamaro, Puglia, Italië, 2012

Ondalán,30,- Tempranillo, Rioja, Spanje, 2013

Domaine de la Chevalerie,35,- Bourgueil, Loire, Frankrijk, 2012

Fontanafredda, Barbera d'Alba,35,- Raimonda, Italië, 2013

Duca San Felice Riserva,37,- Ciro Rosso, Calabria, D.O.C., Italië, 2011

San Rocco,37,- Valpolicella, Ripasso, Italië, 2012

Lamùri,37,- Nero d'Avola, Sicilië, Italië, 2013

Knipser,40,- Blauer Spätburgunder, Trocken, Pfalz, Duitsland, 2011

Tiefenbrunner,40,- Lagrein, Alto Adige, D.O.C., Italië, 2012

Poliziano,42,- Morellino di Scanzano, Toscane, Italië, 2012

Domaine Yves Cuilleron,42,- Rhodaniènnes, Signé, Rhône, Frankrijk, 2011

Coudert,45,- Clos de la Roilette, Cuvée Tardive, Fleurie, Beaujolais, Frankrijk, 2013

Damana,48,- Crianza, Ribera Del Duero, Spanje, 2010

Château Barrail Du Blanc,52,- Saint-Emilion, Grand Cru, Bordeaux, Frankrijk, 2011

Ondalán,52,- 100abades, Rioja, Spanje, 2009

Clos Floridene,57,- Graves, Bordeaux, Frankrijk, 2012

Domaine L'Aiguelière,68,- Côte Rousse, Languedoc, Frankrijk, 2001

Fontanafredda,80,- Barolo, Serralunga d'Alba, Italië, 2010

Contact

Restaurant Anna is geopend van maandag t/m zaterdag van 18:00 tot 24:00 uur, de keuken is geopend tot 22:30 uur.

telefonisch: 020 428 1111
reserveren@restaurantanna.nl

Reserveren

U kunt bij restaurant Anna met groepjes vanaf 10 personen ook terecht voor lunch, voor meer informatie belt u met nummer 020 428 1111 of mail naar reserveren@restaurantanna.nl

Na het online reserveren is uw reservering definitief, u krijgt automatisch een bevestigingsmail. In de praktijk blijkt dat sommige mailservers dergelijk automatisch gegenereerd bericht in de spambox doen belanden, check uw spambox bij niet ontvangen bevestiging!